Crypto Loans Adds Borrowable Assets CRO, CELO, CHZ, ENJ

Dear Valued Users,

Huobi Global has added CRO, CELO, CHZ and ENJ as borrowable assets on its Crypto Loans platform.

How to Borrow:

APP: Click [More] on the menu and select [Finance] – [Crypto Loans]

WEB: Visit www.huobi.com,and click [Finance] – [Crypto Loans] on the navigation menu.

Web Link: https://www.huobi.com/en-us/financial/pledge/

Crypto Loan Data: https://www.huobi.com/en-us/financial/pledge/detail/

Risk Reminder: Trading digital assets involves risks due to high volatility. Please fully understand all the risks and make prudent decisions before trading. Please read our detailed risk reminder at https://www.huobi.com/support/en-us/detail/360000188081.

Thank you for your support!

Huobi Global

January 13, 2022

Negocie em qualquer lugar com Huobi Global App (iOS / Android)

Encontrar-nos no

Twitter: https://twitter.com/HuobiGlobal

Facebook: https://www.facebook.com/huobiglobalofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/huobiglobalofficial/

Reddit: https://www.reddit.com/r/HuobiGlobal/

Médio: https://huobiglobal.medium.com/

Telegram:

https://t.me/huobiglobalofficial

https://t.me/huobiofficial

https://t.me/HuobiFutures_en

A Huobi Global reserva-se o direito, a seu exclusivo critério, de emendar, alterar ou cancelar este anúncio a qualquer momento e por qualquer motivo, sem aviso prévio. O acima é apenas para fins informativos e a Huobi Global não faz recomendações ou garantias em relação a qualquer ativo digital, produto ou promoção na Huobi Global. Os preços dos ativos digitais são altamente voláteis e negociar ativos digitais envolve riscos. Por favor, leia nosso texto Lembrete de riscoaqui.