HTX zet Ethereum Forked Token ETHW om naar EthereumPoW (ETHW)

Beste gebruikers van HTX,

Het Ethereum Mainnet heeft de fusie van de Hard Fork Protocol-upgrade voltooid op 15 september 2022 om 08:43 (UTC+2) (op blockhoogte van 15537393). Op basis van de laatste marktinformatie en consensus in de community en onder de gebruikers, zal HTX ("HTX") EthereumPoW (ETHW), de forked chain die sterk wordt ondersteund in de community en een hoge PoW-hashrate heeft, steunen als het mainnet van de originele ETHW token op HTX. Wanneer het mainnet stabiliseert, zal HTX het ETHW-token in gebruikersaccounts omwisselen voor EthereumPoW (ETHW)-token in de verhouding van 1:1. Het exacte tijdstip voor de inwisseling van tokens wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

Storting en opname van EthereumPoW (ETHW) zijn momenteel niet beschikbaar. De hervatting van deze diensten wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

EthereumPoW (ETHW) officiële website: https://ethereumpow.org/

EthereumPoW (ETHW) Explorer: http://iceberg.ethwscan.com/

Risicoherinnering:

Het verhandelen van digitale activa en derivaten van digitale activa brengt hoge risico's met zich mee vanwege de aanzienlijke prijsvolatiliteit. Zorg dat je goed op de hoogte bent van alle risico's en neem weloverwogen beslissingen voordat je handelt. Lees ook onze gedetailleerde risicoherinnering.

HTX

16 september 2022

Handel onderweg met de HTX App (iOS/Android)

Vind ons op:

Twitter: https://twitter.com/HuobiGlobal

Facebook: https://www.facebook.com/huobiglobalofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/huobiglobalofficial/

Reddit: https://www.reddit.com/r/HuobiGlobal/

Gemiddeld: https://huobiglobal.medium.com/

Telegram:

https://t.me/htxglobalofficial

https://t.me/HTX_Chineseofficial

https://t.me/HTXFutures_en

Discord:

https://discord.gg/htx-global

HTX behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken deze aankondiging op elk moment en om welke reden dan ook zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, te wijzigen of te annuleren. Het bovenstaande is alleen voor informatieve doeleinden en HTX geeft geen aanbevelingen of garanties met betrekking tot digitale activa, producten of promoties op HTX. De prijzen van digitale activa zijn zeer volatiel en het verhandelen van digitale activa brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tekst over de Risico's.