Mengapa memilih untuk melabur dengan Huobi Global?

  1. Pertumbuhan nilai yang besar
  2. Kebolehcapaian yang mudah
  3. Keselamatan yang tinggi
  4. Yuran yang rendah
  5. pasaran 24/7
  6. Pertumbuhan industri yang berterusan
  7. Pasaran dunia
  8. Kepelbagaian risiko
  9. Privasi

1. Pertumbuhan nilai secara besar-besaran

Salah satu sebab terbesar mengapa orang melabur dalam crypto pada Huobi Global adalah pertumbuhan besar nilai dalam pasaran crypto dalam tempoh 10 tahun yang lalu. $1,000 dilaburkan dalam Bitcoin 10 tahun lalu bernilai kira-kira $20 juta hari ini. Walaupun Bitcoin sendiri mungkin tidak melihat kadar pertumbuhan yang sama pada masa hadapan, banyak token baharu boleh memberikan pulangan sebanyak 500% atau 1,000%. Jumlah had pasaran pasaran kripto meningkat 6 kali ganda antara November 2020 dan November 2021 daripada $500 bilion kepada lebih $3 trilion. Bandingkan ini dengan NYSE, yang telah mengembalikan kira-kira 8% pulangan pelaburan setiap tahun.

2. Kebolehcapaian yang mudah

Pertukaran dan perkhidmatan kripto seperti Huobi Global jauh lebih mudah diakses daripada bank tradisional. Tiada yuran, baris gilir atau borang, dan anda boleh melakukan semuanya dalam talian dan melalui aplikasi mudah alih Huobi. Anda hanya perlu memberikan e-mel dan nombor telefon untuk membuat akaun, dan pengesahan ID pengguna dengan dokumen ID yang sesuai boleh diselesaikan dalam beberapa hari atau jam untuk memberi anda akses penuh kepada perkhidmatan Huobi Global.

3. Keselamatan yang tinggi

Huobi Global ialah salah satu bursa kripto yang terawal di dunia dan telah membantu orang ramai berdagang dengan selamat sejak 2013. Sistem keselamatan kami telah berkesan untuk mencegah penggodaman dan insiden lain, dan kami berbangga untuk mengatakan bahawa pengguna kami tidak pernah mengalami sebarang kerugian kewangan yang disebabkan kepada isu keselamatan platform. Di samping semua ini, Huobi Global telah menumpukan berjuta-juta dolar ke arah dana untuk memastikan pengguna kami daripada risiko penggodaman jenis ini.

4. Yuran yang rendah

Huobi Global menawarkan beberapa yuran dagangan terendah di pasaran. Yuran untuk pengguna biasa di pertukaran spot kami hanyalah 0.2%, bermakna pengguna kami dapat menyimpan lebih banyak keuntungan untuk diri mereka sendiri dengan setiap perdagangan yang berjaya. kami Pasaran P2P mengenakan bayaran sifar, jadi anda boleh menggunakan kaedah pembayaran pilihan anda untuk membeli dan menjual crypto untuk fiat dalam mata wang tempatan kita sendiri. Banyak bank mengenakan yuran bulanan, yuran transaksi, yuran ATM dan yuran untuk memiliki kad bank.

5. 24/7 pasaran

Tidak seperti pasaran saham yang dibuka dan ditutup mengikut zon waktu mereka berada, pasaran crypto dibuka 24/7. Ini bermakna mudah untuk berdagang tidak kira zon waktu anda berada, dan tidak kira hari itu.

6. Pertumbuhan industri yang berterusan

Industri kripto sentiasa berkembang dan menambah peluang pelaburan baharu dan menarik, selalunya dengan potensi pertumbuhan yang sangat dinamik. Bitcoin dilancarkan pada tahun 2009, dan Ethereum diperkenalkan kontrak pintar fungsi pada tahun 2015. DeFi menjadi arus perdana pada kira-kira 2019, dan NFT, GameFi dan blockchain metaverses menjadi topik hangat pada tahun 2021.

7. Pasaran global

Melabur dengan Huobi Global memberi anda akses kepada pasaran global tanpa sempadan. Anda boleh berdagang, bentuk masyarakat, dan buat keuntungan dengan orang dari seluruh dunia, tanpa mengalami kelewatan rentas sempadan, menunggu lama untuk pembayaran anda dijelaskan, atau kadar pertukaran asing yang terlalu tinggi. Selain itu, crypto tidak tertakluk kepada keputusan dan risiko dasar ekonomi mana-mana negara, tetapi menjejaki sentimen global bekalan dan permintaan secara keseluruhan.

8. Kepelbagaian risiko

Kata pepatah: jangan masukkan semua telur dalam satu bakul. Masuk ke dalam kripto pelaburan bermakna anda akan dapat mempelbagaikan mana-mana pelaburan anda sudah mempunyai. Walaupun saham, bon, harta, dan juga memegang kepada wang tunai fiat adalah semua pilihan pelaburan yang sah, menambah kripto pada pegangan anda bermakna anda akan kurang berkemungkinan kehilangan semua wang anda dalam satu acara pasaran.

9. Privasi

Huobi Global menyimpan maklumat peribadi dan akaun anda secara peribadi dan selamat. Anda sahaja yang bertanggungjawab untuk menguruskan peribadi anda maklumat dan maklumat kewangan.

Baru di Huobi? Daftar untuk akaun Huobi dan terima 'Bonus Selamat Datang' untuk membantu anda memulakan perjalanan pelaburan anda! Jika anda pengguna sedia ada, lihat Huobi Dapatkan, di mana anda boleh mula memperoleh faedah daripada mata wang kripto terbiar anda!

ms_MY