Walkthrough: Membuat deposit pada Huobi Earn

Memperoleh pendapatan daripada crypto tidak perlu rumit. Huobi Global diperkenalkan Huobi Dapatkan pada 26 Jan 2021 untuk mengurangkan halangan kemasukan bagi pelabur baharu untuk mendapatkan pulangan yang lebih baik dan lebih mudah dalam ruang crypto. Ia berfungsi seperti akaun simpanan, membenarkan pelabur meletakkan mata wang kripto terbiar mereka dalam dompet untuk memperoleh faedah (anda boleh membaca pelajaran kami yang lebih terperinci tentang Huobi Earn di sini).

Bagaimana untuk membuat deposit pertama anda di Huobi Earn

1. Pada tapak utama Huobi Global, klik [Kewangan], kemudian [Huobi Perolehi].
2. Pilih pilihan pendapatan yang sesuai. Anda akan melihat Huobi Global tawaran istimewa di bawah 'Pilihan yang disesuaikan dengan pendapatan yang stabil'.
Sebagai alternatif, anda boleh menyemak imbas pilihan lain untuk memenuhi keperluan khusus anda di bahagian berasingan [Ditampilkan], [Berhemat] dan [Syor Khas] kelas.
Anda juga boleh mencari token tertentu menggunakan [Token Carian] tab.
3. Dalam contoh ini, kami akan mendepositkan USDT ke Huobi Dapatkan dengan tempoh kunci masuk yang fleksibel, yang bermaksud token yang didepositkan boleh ditarik balik pada bila-bila masa tanpa sekatan. Anda boleh melakukan perkara yang sama dengan mencari token USDT daripada senarai, mengklik [Fleksibel], dan mengklik [Deposit Sekarang].
Anda boleh menghidupkan butang 'Pemindahan Auto' untuk membolehkan baki yang tersedia dalam Akaun Exchange anda dipindahkan ke Akaun Pendapatan Fleksibel anda setiap hari pada 18:00 (GMT+8).
4. Pilih jumlah yang anda ingin deposit dan pastikan semua maklumat kontrak adalah betul.
5. Tandai kotak yang menunjukkan anda bersetuju menerima Kontrak Huobi Earn sebaik sahaja anda membacanya, kemudian klik [Seterusnya].
6. Jalankan semakan akhir bahawa semua maklumat yang betul ada. Untuk memuktamadkan deposit, klik [Sahkan untuk membeli].
Ambil perhatian bahawa jika anda memilih terma kunci masuk selain daripada 'Fleksibel', anda boleh mengeluarkan deposit anda hanya pada tarikh matang. Sebagai contoh, jika tarikh matang adalah dalam 90 hari, anda boleh mendapatkan semula wang anda hanya selepas tempoh tersebut berlalu.
Baru di Huobi? Daftar untuk akaun Huobi dan terima sehingga $300 sebagai a Bonus Selamat Datang' untuk membantu anda memulakan perjalanan pelaburan anda! Jika anda pengguna sedia ada, lihat Huobi Dapatkan, di mana anda boleh mula memperoleh faedah daripada mata wang kripto terbiar anda!
ms_MY