Walkthrough: Bagaimana untuk membeli Bitcoin dengan pesanan pasaran

Apakah pesanan pasaran?

Pesanan pasaran ialah pesanan segera untuk membeli atau menjual aset pada harga semasa terbaik yang tersedia. Perdagangan akan selesai hampir serta-merta, hampir dengan harga awal. Mungkin terdapat perbezaan harga jika terdapat kekurangan kecairan, yang boleh berlaku dengan token yang lebih kecil. Pesanan penanda adalah serta-merta, yang bermaksud mereka tidak melalui buku pesanan.

Bilakah anda harus menggunakan pesanan pasaran?

Pesanan pasaran boleh menjadi pilihan yang munasabah jika anda mempunyai keperluan segera untuk membuka atau menutup dagangan. Sebagai contoh, jika pengguna menerima berita positif tentang token dan menganggap ia naik, adalah logik untuk tergesa-gesa dan membuka dagangan pada harga pasaran semasa. Ia juga dianggap sebagai cara paling mudah untuk membuka perdagangan, kerana pengguna hanya perlu menentukan jumlah yang ingin diperuntukkan.
1. Untuk membuka pesanan pasaran, langkah pertama ialah membuka antara muka dagangan Huobi Global. Anda boleh melakukannya dengan mengklik [Spot Trading], kemudian [Exchange].
2. Seterusnya, taip 'BTC' dalam bar carian dan klik BTC / USDT. Sebagai alternatif, anda juga boleh memilih BTC / HUSD, bergantung pada pilihan anda.
3. Sebaik sahaja anda telah memilih pasangan dagangan, anda boleh mengesahkannya di bahagian atas carta pasaran.
4. Anda akan melihat panel penempatan pesanan di bawah carta pasaran. Untuk membuka pesanan pasaran Bitcoin, anda mesti mengklik [Pasaran].
Apabila pesanan pasaran memilih 'harga pasaran terbaik', anda hanya perlu menentukan jumlah USDT yang anda ingin berdagang. Anda boleh sama ada menaip amaun dalam tab 'Jumlah' atau luncurkan tab hijau untuk memilih peratusan yang ingin anda peruntukkan daripada pegangan anda yang tersedia.
5. Selepas menyatakan jumlah USDT yang anda ingin peruntukkan (cth, 1,000 USDT), klik [Beli BTC] untuk membuka dagangan.
6. Begitu juga, anda boleh menjual BTC anda menggunakan bahagian kanan panel penempatan pesanan. Hanya nyatakan jumlah BTC yang anda ingin jual dan klik [Jual BTC] untuk membuka dagangan.
7. Ambil perhatian bahawa anda tidak boleh membuka dagangan jika baki dalam akaun anda tidak mencukupi. Anda boleh mendepositkan token ke akaun anda dengan mengklik [Deposit] atau pindahkan wang dengan mengklik [Kad Kredit].
Baru di Huobi? Daftar untuk akaun Huobi dan terima sehingga $300 sebagai a Bonus Selamat Datang' untuk membantu anda memulakan perjalanan pelaburan anda! Jika anda pengguna sedia ada, lihat Huobi Dapatkan, di mana anda boleh mula memperoleh faedah daripada mata wang kripto terbiar anda!
ms_MY