Walkthrough: Membeli dan menjual pada Huobi P2P

Huobi P2P ialah platform dagangan peer-to-peer (P2P) yang mesra pengguna. Ia membolehkan anda menukar mata wang fiat kepada mata wang kripto dengan selamat dan sebaliknya dengan pengguna lain di seluruh dunia tanpa risiko penipuan. Anda boleh berdagang dengan pengguna lain pada harga pilihan anda dan menggunakan kaedah pembayaran pilihan anda, semuanya tanpa bayaran.
Pelajaran ini akan memberi anda arahan langkah demi langkah tentang membeli dan menjual pada Huobi P2P.
Sebelum membuat perdagangan P2P pertama anda, anda mesti mengesahkan akaun P2P anda. Lakukan ini dengan mengklik ikon orang di penjuru kanan sebelah atas halaman ini, kemudian pilih [Pengenalan] daripada menu lungsur turun.
Kemudian, klik [P2P] dan [Sahkan].
Kini, anda boleh mula membeli dan menjual pada Huobi P2P.
1. Mula-mula, pergi ke halaman utama Huobi Global. Kemudian, klik [Beli Kripto] di sudut kiri atas.
2. Klik [Pasaran P2P].
3. Jika anda ingin membeli token, klik [Beli], dan jika anda ingin menjual, klik [Jual]. Kemudian pilih token yang anda ingin beli / jual dengan mengklik [USDT], [BTC], [ETH] atau [HT]. Juga, pilih pasangan FIAT dengan mengklik [DOLAR AMERIKA], kemudian memilih mata wang yang betul daripada menu lungsur turun.
4. Sekarang, nyatakan jumlah yang anda ingin beli/jual dan kaedah pembayaran yang ingin anda gunakan. Dengan cara ini, antara muka akan menunjukkan kepada anda pembeli / penjual yang berkaitan sahaja.
Masukkan nilai beli atau jual dalam kotak 'Masukkan jumlah' dan klik [Sahkan]. Kemudian klik [Semua Pembayaran] dan pilih pilihan yang betul daripada menu lungsur.
5. Sekarang, sebagai contoh, katakan anda ingin membeli 1,000 USDT dengan EUR menggunakan pindahan bank SEPA. Selepas menyatakan semua butiran yang disebutkan di atas, pilih rakan niaga untuk perdagangan anda dengan mengklik [Beli USDT].
Sila ambil perhatian bahawa anda boleh melihat maklumat tentang pembeli dan penjual yang berbeza dengan mengklik nama mereka. Anda harus memilih yang mempunyai pengesahan lanjutan, nisbah pertukaran yang baik, sejarah perdagangan yang berjaya dan pelekat kuning 'Pengguna disahkan' di sebelah nama mereka.
6. Selepas klik [Beli USDT], anda akan melihat tetingkap untuk memuktamadkan pesanan anda. Masukkan jumlah yang betul dan pastikan anda berpuas hati dengan jumlah yang akan anda terima. Kemudian klik [Sahkan] untuk memulakan permintaan untuk membeli USDT.

Kemudian, tunggu penjual mengeluarkan aset. Sementara itu, anda boleh menghubungi penjual atau perkhidmatan pelanggan platform. Selepas penjual melepaskan aset, urus niaga selesai.

Sila tekan butang keluar hanya selepas mengesahkan aset tiba di platform pembayaran pilihan anda!

Baru di Huobi? Daftar untuk akaun Huobi dan terima sehingga $300 sebagai a Bonus Selamat Datang' untuk membantu anda memulakan perjalanan pelaburan anda! Jika anda pengguna sedia ada, lihat Huobi Dapatkan, di mana anda boleh mula memperoleh faedah daripada mata wang kripto terbiar anda!
ms_MY