Dapatkan minat untuk memegang token anda

Pengenalan Huobi Dapatkan

Huobi Earn menyediakan pilihan pendapatan Fleksibel dan Tetap untuk pengguna Huobi Global. Anda boleh memaksimumkan nilai baki pertukaran anda dengan mendepositkan mata wang kripto tertentu untuk memperoleh keuntungan dalam simpanan jangka tetap dan hasil peratusan tahunan yang fleksibel (APY).

Huobi Earn adalah pilihan yang sesuai untuk pengguna yang ingin memegang aset cryptocurrency dalam jangka masa panjang dan yang tidak secara aktif memperdagangkan pegangan token mereka.

  1. Log masuk

Sila klik "Daftar" melalui www.huobi.com dan daftarkan akaun Huobi Global dengan E-mel atau melalui aplikasi mudah alih anda.

1.1 Mendaftar dengan telefon bimbit anda

Masukkan nombor telefon bimbit anda dan sediakan kata laluan. Setelah mengesahkan kata laluan anda, klik "Daftar". Sistem akan menghantar kod pengesahan SMS ke nombor telefon bimbit anda. Masukkan kod pengesahan SMS dan klik "Confirm" untuk menyelesaikan pendaftaran.

1.2 Mendaftar dengan E-mel

Masukkan e-mel anda dan sediakan kata laluan. Setelah mengesahkan kata laluan anda, klik "Daftar". Sistem akan menghantar kod pengesahan e-mel ke alamat e-mel anda. Masukkan kod pengesahan e-mel dan klik "Sahkan" untuk menyelesaikan pendaftaran.

  1. Pengenalan

Untuk mengklik "Identification" untuk memulakan pengesahan ID.

Untuk memasukkan maklumat yang diperlukan dan klik "Sahkan". Pengesahan akan selesai dalam 24 jam.

mceclip16.png
mceclip17.png
  1. Langganan

Huobi Earn boleh didapati di bawah kategori "Kewangan".

Klik "Langgan" untuk melanggan produk yang disenaraikan di bawah - Pendapatan Pilihan, Fleksibel dan Tetap. Pendapatan utama adalah tawaran waktu terhad khas dengan jumlah terhad yang tersedia. Deposit yang fleksibel menawarkan hasil yang baik tanpa tempoh penguncian. Deposit tetap menawarkan pulangan yang lebih tinggi tetapi mempunyai tempoh penguncian.

mceclip20.png

3.1 Cara melanggan pendapatan Fleksibel

Klik "Langgan" pada produk yang berkenaan dan masukkan jumlah yang ingin anda depositkan. Sila klik kotak persetujuan " Saya telah membaca, memahami dan menyetujui Perjanjian Perkhidmatan Pengguna Perolehan Huobi " dan klik "Langgan".

mceclip21.png
mceclip22.png

Selain itu, Anda dapat memilih "Auto Transfer". Apabila anda memilih Auto Transfer, sistem akan secara automatik menyimpan baki token terpilih yang anda ada kepada Huobi Earn pada jam 18:00 (GMT + 8) setiap hari.

mceclip23.png

3.2 Cara melanggan pendapatan tetap

Klik "Langgan" pada produk yang berkenaan dan masukkan jumlah yang ingin anda depositkan. Sila klik kotak persetujuan " Saya telah membaca, memahami dan menyetujui Perjanjian Perkhidmatan Pengguna Perolehan Huobi " dan klik "Langgan".

mceclip24.png
mceclip25.png
mceclip26.png

Anda juga dapat memilih "Pindahan Auto ke Pendapatan Fleksibel". Sekiranya anda memilih pilihan ini, pokok dan bunga dari Pendapatan tetap akan dipindahkan ke akaun Pendapatan Fleksibel anda pada saat simpanan Tetap matang.

  1. Cara melihat baki akaun Huobi Earn anda

Klik "Akaun" di halaman Perolehan Huobi untuk meninjau maklumat akaun (Anda juga dapat memilih "Huobi Earn Account" dari senarai dropdown "Baki" di bahagian atas). Halaman menunjukkan baki, faedah kumulatif dan faedah semalam, serta senarai produk yang anda langgani di bawah Pendapatan tetap dan Fleksibel. Di sini, anda juga dapat menukar fungsi "Pindahan Auto" dan "Pindahan Auto ke Pendapatan Fleksibel", dan menebus token dari akaun Pendapatan Fleksibel anda.

mceclip27.png
mceclip28.png
  1. Semak pesanan Perolehan Huobi yang lalu

Klik "Pesanan" untuk meninjau informasi pesanan Anda (Anda juga dapat memilih "Huobi Dapatkan Pesanan" dari daftar dropdown "Pesanan" di atas). Halaman menunjukkan rekod langganan, penebusan dan pesanan faedah.

mceclip29.png
mceclip30.png
  1. Penebusan

6.1 Cara menebus Pendapatan Fleksibel

Klik "Akaun" dan Pendapatan Fleksibel. Klik "Tebus" untuk menebus produk Pendapatan Fleksibel. Klik kotak persetujuan " Saya telah membaca, memahami dan menyetujui Perjanjian Perkhidmatan Pengguna Perolehan Huobi" dan klik "Tebus". Anda Huobi Dapatkan baki untuk produk tersebut akan dipindahkan ke akaun aset pertukaran anda.

PS Harap maklum bahawa sistem di bawah izin dan pemeliharaan dari jam 00:00:00 - 01:00:00 (GMT + 8) setiap hari dan penebusan tidak akan tersedia dalam tempoh ini.

mceclip31.png
mceclip32.png

6.2 Cara menebus Huobi Dapatkan Pendapatan Tetap

Setelah matang, pokok dan faedah Huobi Dapatkan simpanan tetap akan dipindahkan ke akaun aset pertukaran anda. Sekiranya anda memilih "Pindahan Auto ke Pendapatan Fleksibel", prinsipal dan bunga akan dipindahkan ke akaun Pendapatan Fleksibel anda.

Sekiranya ada pertanyaan, hubungi kami dengan mengklik "Bantuan" dan tinggalkan mesej / sembang langsung.


Selamat datang ke masa depan kewangan! Daftar untuk akaun Huobi untuk melabur dalam Huobi Token, Bitcoin dan cryptocurrency lain. Pengguna baru boleh mendapat hadiah bernilai $170 dengan Bonus Selamat Datang kami! Daftar akaun hari ini >>

ms_MY