Rujuk dan Peroleh: Peroleh sehingga $80,000 setiap bulan

Salah satu tarikan besar Huobi Global ialah kami Rujuk dan Dapatkan program, yang direka untuk memberikan pengguna kami pembayaran seumur hidup yang tertinggi. Ganjaran asas untuk merujuk rakan kepada Huobi ialah 30% daripada semua yuran transaksi mereka — selama 2 tahun! Sesiapa sahaja boleh layak tetapi pengguna yang mempunyai pengaruh sosial yang sangat kuat boleh memperoleh lebih banyak lagi.
Rujuk dan Perolehi membayar anda untuk nilai sebenar yang anda sumbangkan kepada komuniti kami dan pertukaran kami. Tidak seperti sistem kotak misteri yang ganjarannya sukar untuk dikekalkan, atau pembayaran sekali sahaja yang menurun nilai dari semasa ke semasa disebabkan oleh inflasi, komisen langsung Huobi Global bermakna anda akan terus memperoleh pendapatan selagi rujukan anda terus berdagang.
Buka tetingkap penyemak imbas baharu dan pergi ke https://www.huobi.com/en-us/topic/invite/ untuk memulakan.
Di sini pada halaman Rujuk dan Dapatkan, anda akan mendapat gambaran keseluruhan tentang jumlah komisen yang anda perolehi setakat ini. Komisen daripada dagangan spot rakan anda dibayar kepada Akaun Exchange anda setiap hari dalam USDT, manakala komisen daripada dagangan niaga hadapan rakan anda dibayar kepada akaun niaga hadapan anda setiap jam dalam token di mana rakan anda berdagang niaga hadapan.
Anda juga boleh melihat sejauh mana anda telah membantu rakan anda menyimpan, jika anda memilih untuk berkongsi kekayaan.
Kongsi kekayaan
Huobi Global memberi anda kebebasan untuk berkongsi komisen anda dengan rakan anda dalam bentuk rebat yuran dagangan. Anda boleh melakukan ini dengan menjana kod rujukan yang berbeza dengan perkadaran perkongsian yang berbeza. Sebagai contoh, anda mungkin ingin memberi rakan anda rebat 10% pada yuran dagangan mereka sementara anda mengekalkan komisen 20%.
Di bawah bahagian 'Kod rujukan saya', klik '+ Tambah Kod Baharu'. Kotak pop timbul akan meminta anda memilih pemisahan antara rebat rakan anda dan komisen anda. Klik 'Sahkan' sebaik sahaja anda berpuas hati dengan tetapan anda dan kod baharu akan dijana dengan tetapan perkongsian tersebut.
Kini anda boleh memilih 'Salin pautan' dan kongsikannya melalui media sosial atau messenger, atau pilih 'Jana Poster' untuk memuat turun imej promosi dengan kod QR.
Anda juga boleh memilih kod rujukan yang anda ingin tetapkan sebagai kod rujukan lalai untuk perkongsian.
Di bahagian bawah halaman, anda boleh mencari penapis untuk menjejak dan mengurus senarai rujukan anda, komisen anda daripada rujukan, dan rebat dagangan yang telah mereka perolehi.
Kuasa rangkaian anda
Jika anda mempunyai pengaruh yang sangat kuat dan positif pada orang dalam rangkaian anda, dan dapat menjemput orang yang sangat ramai dalam masa 3 bulan, anda juga boleh memohon untuk menaik taraf peringkat komisen anda supaya anda memperoleh komisen sehingga 60% untuk jenis tertentu perdagangan (tertakluk kepada syarat tertentu).
Tetapi walaupun anda tidak boleh mendapatkan ratusan orang untuk mendaftar dan berdagang di Huobi Global, anda akan sentiasa menerima 30% daripada semua yuran dagangan rakan anda melalui Rujuk dan Dapatkan program. Ia adalah salah satu tawaran terbaik dalam dunia crypto!
Baru di Huobi? Daftar untuk akaun Huobi dan terima sehingga $300 sebagai 'Bonus Selamat Datang' untuk membantu anda memulakan perjalanan pelaburan anda! Jika anda pengguna sedia ada, lihat Huobi Dapatkan, di mana anda boleh mula memperoleh faedah daripada mata wang kripto terbiar anda!
ms_MY