Bagaimana Membeli Crypto di Huobi P2P (Web)?

Penerangan terperinci

Langkah 1:  Lawati Huobi P2P

Sekiranya anda sudah mempunyai akaun pengguna, klik "Login" dan lompat ke Langkah 3.

Sekiranya anda tidak mempunyai akaun pengguna, klik "Daftar" terlebih dahulu.

mceclip0.png

Langkah 2: Pada halaman "Daftar", pilih "Kewarganegaraan" dan masukkan "Nombor Telefon", kemudian tetapkan kata laluan masuk dan klik "Daftar".

mceclip1.png

Langkah 3: klik "Log In" di sudut kanan atas, masukkan akaun anda (nombor telefon yang didaftarkan), dan kata laluan. Seret gelangsar ke kanan, kemudian klik "Log Masuk". Selesaikan proses Pengesahan 2-Faktor anda jika perlu.

mceclip2.png

Langkah 4: Klik ikon manusia di sudut kanan atas, kemudian klik "Akaun & keselamatan", pilih "Kata Laluan Dana" dan klik "Tetapkan" di sebelah kanan.

mceclip3.png

Langkah 5: Pada halaman pengesahan ID, anda harus melengkapkan maklumat identiti anda, termasuk: nama sebenarnya, nombor ID.

mceclip4.png

Langkah 6: Di menu navigasi kanan atas, pilih "Beli Crypto" dan kemudian pilih "P2P Market".

Langkah 7: Pilih aset digital yang ingin diperdagangkan (mengambil "Beli USDT" sebagai contoh), pilih harga pilihan anda dan kaedah pembayaran, dan klik "Beli USDT".

mceclip5.png

Langkah 7: Masukkan jumlah / jumlah yang anda mahukan dan klik "Confirm".

mceclip6.png

Langkah 8: Di halaman pesanan, sahkan jumlah (jumlah) dan kaedah pembayaran pesanan.

Pindahkan pembayaran anda kepada penjual melalui kaedah pembayaran yang diperlukan oleh penjual dalam jangka masa yang ditetapkan. Selepas pemindahan, pastikan anda Klik pada “Saya Sudah Bayar“.

(Harap maklum bahawa anda perlu memindahkan pembayaran anda kepada penjual secara langsung mengikut kaedah pembayaran yang diperlukan oleh penjual. Sekiranya anda sudah memindahkannya ke penjual, JANGAN klik "Batal" melainkan akaun anda telah menerima bayaran balik dari penjual. Sekiranya anda belum menyelesaikan pembayaran, silakan JANGAN klik “Sahkan"Kerana tingkah laku tersebut tidak dibenarkan oleh peraturan transaksi.)

mceclip7.png
mceclip8.png

Kemudian, tunggu penjual melepaskan aset digital.

(Anda boleh menghubungi penjual atau khidmat pelanggan platform. Untuk perincian, rujuk hujung halaman ini.)

mceclip9.png

Langkah 9: Setelah penjual melepaskan aset digital, transaksi selesai.

Anda boleh mengklik "Transfer Now" untuk memindahkan aset digital anda dari Akaun OTC anda ke Akaun Pertukaran Global Huobi.

Anda boleh memeriksa aset digital yang baru anda beli dengan mengklik "Baki" di sudut kanan atas.

mceclip10.png

Nota:

1, Sekiranya anda belum menerima aset digital anda dalam masa 5 minit selepas anda mengklik "Saya Sudah Bayar". Klik "Aduan" untuk meminta staf perkhidmatan pelanggan platform untuk campur tangan dalam proses transaksi melalui kotak sembang.

mceclip11.png
mceclip12.png
mceclip13.png

2, BTC / USDT / ETH / EOS / HT / HUSD / XRP / LTC / BCH tersedia untuk transaksi melalui Huobi P2P. Sekiranya anda perlu memperdagangkan aset digital lain, sila buat perdagangan di platform perdagangan utama Huobi Global.

3, Jika ada masalah atau pertikaian lain, anda dapat menghubungi perkhidmatan pelanggan rasmi Huobi dengan mengklik butang "Bantuan" di sudut kanan bawah halaman.


Selamat datang ke masa depan kewangan! Daftar untuk akaun Huobi untuk melabur dalam Huobi Token, Bitcoin dan cryptocurrency lain. Pengguna baru boleh mendapat hadiah bernilai $170 dengan Bonus Selamat Datang kami! Daftar akaun hari ini >>

ms_MY