Huobi Perolehi: Pelaburan kripto yang dipermudahkan

Huobi Dapatkan berfungsi seperti akaun simpanan, membenarkan pelabur meletakkan mata wang kripto terbiar mereka dalam dompet untuk memperoleh faedah, yang serupa dengan mempunyai akaun simpanan dalam sistem perbankan tradisional. Ini bukan sahaja perkhidmatan yang boleh diakses untuk mereka yang tidak biasa dengan perdagangan, ia juga merupakan alat yang berguna untuk pedagang yang perlu meletakkan wang mereka dengan menguntungkan sementara menunggu peluang dagangan seterusnya.

Memperoleh faedah dengan Huobi Earn juga lebih mudah diakses daripada mendepositkan wang ke dalam bank tradisional. Tiada yuran, giliran atau borang dikenakan, dan anda boleh melakukan semuanya dalam talian dan melalui aplikasi mudah alih Huobi.

Terdapat empat jenis produk deposit utama yang tersedia untuk pelabur yang mendaftar dengan Huobi Global:

  • Deposit pilihan
  • Deposit fleksibel
  • Deposit tetap
  • Deposit Pengguna Baharu

Setiap produk deposit ini membolehkan pelabur memperoleh hasil sambil meninggalkan token mereka dalam deposit. Perbezaan utama antara mereka adalah tempoh kunci masuk dan hasil token.

Deposit pilihan

Deposit Pilihan ialah deposit promosi khas yang biasanya dijalankan oleh Huobi Global untuk tempoh masa yang singkat.

Semasa tempoh promosi, pelabur boleh memperoleh sehingga 50% APY pada mata wang kripto yang telah mereka depositkan, tetapi deposit ini disertakan dengan tempoh kunci masuk selama tujuh hingga 60 hari, bergantung pada kempen.

Huobi Perolehi Akaun Pilihan 

Kempen khas ini mempunyai jumlah token terhad yang boleh diterima dan ia hanya akan dijalankan untuk tempoh tertentu. Sila daftar untuk Telegram Global Huobi untuk mendapatkan kemas kini setiap kali kempen baharu bermula.

Deposit fleksibel

Seperti namanya, produk ini membolehkan anda fleksibiliti untuk mengeluarkan dan mendepositkan mata wang kripto anda pada bila-bila masa.

Ini paling sesuai untuk pelabur yang ingin membeli token tertentu, tetapi harga sasaran mereka untuk token mungkin tidak dapat dicapai dalam masa terdekat.

Huobi Perolehi Akaun Fleksibel

Faedah dikompaun setiap hari dan dengan mengaktifkan fungsi pindahan automatik, pelabur boleh membiarkan dompet ini berjalan sendiri tanpa perlu risau tentang mengkompaunnya.

Deposit ini memberikan kecairan paling banyak, kerana pelabur boleh mengeluarkan dana mereka dengan segera untuk membeli atau menjual token, membolehkan mereka menangkap pembelian yang baik atau mengambil keuntungan apabila terdapat kenaikan harga.

Deposit tetap

Perbezaan utama antara deposit Fleksibel dan Tetap ialah tempoh kunci masuk dan hasil. Walaupun deposit Fleksibel membenarkan pelabur mengeluarkan dana pada bila-bila masa, Deposit Tetap mempunyai tempoh kunci masuk yang ditetapkan.

Walau bagaimanapun, sebagai balasan untuk kekurangan pengeluaran yang fleksibel, Deposit Tetap memberikan hasil yang lebih tinggi pada token.

Akaun Tetap Huobi

Tempoh kunci masuk boleh berbeza-beza, biasanya dari tujuh hingga 30 hari, bergantung pada token. Deposit ini berfungsi paling baik untuk pelabur yang sedang HODLing token dan tidak menjualnya dalam masa terdekat.

Tempoh kunci masuk Token HT

Deposit Pemasa Pertama

Deposit Pemasa Pertama ialah pengenalan terbaru kepada Huobi Earn. Deposit ini menyediakan batu loncatan yang mudah untuk pengguna baharu untuk memperoleh ganjaran yang lebih tinggi untuk mendepositkan kripto mereka ke dalam Huobi Earn. Tawaran istimewa ini adalah untuk pengguna baharu sahaja.

Huobi Dapatkan kadar eksklusif Pemasa Pertama

Terdapat dua produk deposit utama untuk pengguna baharu di Huobi: Fleksibel dan Tetap. Seperti deposit yang dinyatakan di atas, Deposit Fleksibel membenarkan pengeluaran segera manakala Deposit Tetap memerlukan tempoh terkunci tetapi memberikan hasil yang lebih tinggi.

Berjuta-juta pelabur di seluruh dunia telah beralih kepada perdagangan mata wang kripto kerana ia boleh memberikan keuntungan yang lebih baik daripada pelaburan tradisional. Tetapi bagi pelabur baharu, dagangan membawa ketidakpastian dan risiko yang besar kerana mereka perlu memantau pasaran untuk mengetahui bila hendak membeli dan bila hendak menjual.

Dagangan yang bijak dan menguntungkan memerlukan perhatian kepada pergerakan pasaran, tetapi juga pelaburan masa dan usaha untuk mempelajari kemahiran dagangan seperti analisis teknikal, analisis asas, dan cara menggunakan penunjuk dan antara muka dagangan.

Walau bagaimanapun, memperoleh pendapatan daripada ruang kripto tidak perlu sesukar itu. Huobi Global diperkenalkan Huobi Dapatkan pada 26 Jan 2021, yang mengurangkan halangan kemasukan bagi pelabur baharu untuk mendapatkan pulangan yang lebih baik dalam ruang kripto.

Visi Huobi untuk Masa Depan Kewangan adalah agar perkhidmatan kewangan tersedia kepada semua orang, dan pertukaran global mereka telah meningkatkan akses kepada perdagangan dan pelaburan untuk berjuta-juta orang di seluruh dunia. Huobi juga berhasrat untuk menyediakan perkhidmatan kewangan yang boleh menambah sistem perbankan tradisional, dan itu sudah tentu termasuk perkhidmatan deposit berfaedah pasif seperti Huobi Earn.

Untuk pelabur baharu dan berpengalaman, memanfaatkan Huobi Earn membolehkan anda memperoleh pendapatan pasif sementara menunggu mata wang kripto anda mencapai harga sasaran jualan atau belian. Apabila faedah bertambah dan berkembang, ia memberikan lebih kuasa beli jika anda ingin membeli token, dan meningkatkan bilangan token yang anda tunggu untuk dijual.

Bergabung dengan Huobi Earn dengan mendaftar untuk akaun dengan Huobi Global. Akses Huobi Dapatkan dan mula menjana pendapatan pasif dengan mata wang kripto terbiar anda. Daftarlah sekarang!

ms_MY