Cara menggunakan flash close

Flash Close ialah fungsi pesanan yang membantu peniaga menutup kedudukan pendek atau panjang dengan mudah dan pantas. Apabila menggunakan Flash Close, peniaga hanya perlu memasukkan jumlah pesanan – sistem akan memadankan 30 harga terbaik secara automatik daripada buku pesanan untuk mencapai harga terbaik. Jika perdagangan meninggalkan jumlah lebihan yang tidak dilaksanakan, ia akan ditukar kepada perintah had biasa.  

Langkah demi langkah

1. Pergi ke antara muka dagangan Huobi Futures dan klik [Tutup]. Anda boleh menetapkan Flash dekat dengan Segera-Atau-Batal (IOC) dan Isi-Atau-Bunuh (FOK) had pesanan. 

2. Jika anda ingin menutup kedudukan pendek. Pertama, pilih IOC atau FOK. Seterusnya, klik tanda kilat. Untuk menyelesaikan pesanan anda, masukkan amaun, pilih antara Cross dan Terpencil, laraskan leverage, dan apabila anda bersedia untuk membuka pesanan, klik [Tutup Pendek]

3. Sebagai alternatif, jika anda ingin Tutup Panjang, cukup ikut logik yang sama tetapi gunakan kotak di sebelah kanan. 

Baru di Huobi? Daftar untuk akaun Huobi dan terima sehingga $300 bernilai sebagai 'Bonus Selamat Datang' untuk membantu anda memulakan perjalanan pelaburan anda! Jika anda pengguna sedia ada, lihat Huobi Dapatkan dan mula memperoleh faedah pada mata wang kripto terbiar anda. 

ms_MY