Bagaimana untuk membuka pesanan tempat yang berbeza di Huobi Global

Anda bersedia untuk membuka pesanan apabila anda mempunyai keyakinan tentang harga masa hadapan token dan ingin mengambil bahagian dalam pergerakan harga tersebut. Membuka perdagangan bukanlah satu tugas yang kompleks — Huobi Global mempunyai empat pilihan pesanan tempat yang berbeza, setiap satu hanya memerlukan maklumat minimum untuk meneruskan.
Pelajaran ini akan memberi anda arahan langkah demi langkah tentang membuka pesanan tempat yang berbeza di Huobi Global.
Anda juga mungkin ingin mengetahui lebih lanjut dengan pelajaran Permulaan berikut:

Langkah pertama: Membuka pesanan segera

1. Buka Huobi Global antara muka dagangan dengan mengklik [Perdagangan spot], kemudian [Pertukaran].
2. Pilih pasangan dagangan daripada bar 'Cari' atau senarai.
Sila ambil perhatian bahawa pelajaran ini menggunakan pasangan BTC/USDT sebagai contoh. Selain itu, hanya bahagian 'Beli' digunakan untuk menunjukkan pembukaan pesanan spot. Untuk membuka pesanan 'Jual', anda boleh menggunakan maklumat yang sama di sebelah kanan panel peletakan pesanan.

Membuka pesanan had

1. Klik [Had] pada antara muka dagangan Global Huobi.
2. Pesanan had membolehkan anda membuat pesanan pada harga tertentu. Had pesanan tidak serta-merta — pertukaran meletakkannya dalam buku pesanan, selepas itu pesanan itu dicetuskan sebaik sahaja harganya sesuai.
Untuk membuka pesanan had, pilih harga yang pesanan akan dicetuskan dengan mengklik 'Harga' dan memasukkan nilai yang betul. Anda juga perlu memilih jumlah yang anda ingin tetapkan untuk perdagangan dengan mengklik 'Jumlah' dan memasukkan nilai yang betul. Sebagai alternatif, anda boleh menggunakan peluncur hijau untuk memilih peruntukan 25%, 50%, 75% atau 100% aset anda.
3. Apabila anda telah memasukkan jumlah yang betul dan mengesahkan bahawa anda ingin membuka perdagangan, klik [Beli BTC].

Membuka pesanan pasaran

1. Klik [Pasaran] di Huobi Global antara muka dagangan.
2. Memandangkan pesanan pasaran dilaksanakan pada harga yang terbaik, anda hanya perlu memasukkan jumlah yang anda ingin laburkan. Anda boleh menaipnya atau menggunakan peluncur hijau untuk memilih peruntukan 25%, 50%, 75% atau 100% aset anda.
3. Apabila anda telah memasukkan jumlah yang betul dan mengesahkan bahawa anda ingin membuka perdagangan, klik [Beli BTC].

Membuka pesanan had henti

1. Klik [Had Henti] di Huobi Global antara muka dagangan.
2. A perintah had henti terdiri daripada harga henti dan harga had. Harga henti ialah harga yang mencetuskan pesanan had, dan harga had ialah harga pesanan had itu. Oleh itu, apabila harga mencapai harga berhenti yang ditentukan, pertukaran secara automatik meletakkan pesanan had dalam buku pesanan.
Nyatakan harga hentian ('Berhenti'), harga had ('Harga'), dan amaun yang anda mahu tetapkan untuk dagangan ('Jumlah') dengan mengklik pada kotak yang sepadan dan memasukkan nilai yang betul. Sebagai alternatif, anda boleh menggunakan peluncur hijau untuk memilih peruntukan 25%, 50%, 75% atau 100% aset anda.
3. Apabila anda telah memasukkan jumlah yang betul dan mengesahkan bahawa anda ingin membuka perdagangan, klik [Beli BTC].

Membuka pesanan pencetus

1. Klik [Perintah Pencetus] di Huobi Global antara muka dagangan.
2. Dengan pesanan pencetus, pesanan anda dibuat secara automatik setelah harga pasaran sepadan dengan harga pencetus ('Berhenti').
Nyatakan harga pencetus ('Berhenti'), harga had ('Harga') dan jumlah yang anda ingin tetapkan untuk perdagangan ('Jumlah') dengan mengklik pada kotak yang sepadan dan memasukkan nilai yang betul. Sebagai alternatif, anda boleh menggunakan peluncur hijau untuk memilih peruntukan 25%, 50%, 75% atau 100% aset anda.
3. Perintah pencetus boleh digunakan untuk membuat sama ada pesanan had atau pesanan pasaran. Dalam kes perintah had, perintah pencetus berkelakuan seperti perintah had henti. Klik anak panah menghala ke bawah dalam medan 'Harga' untuk memilih pesanan had atau pesanan pasaran.
4. Apabila anda telah memasukkan jumlah yang betul dan mengesahkan bahawa anda ingin membuka perdagangan, klik [Beli BTC].
Baru di Huobi? Daftar untuk akaun Huobi dan terima sehingga $300 sebagai a Bonus Selamat Datang' untuk membantu anda memulakan perjalanan pelaburan anda! Jika anda pengguna sedia ada, lihat Huobi Dapatkan, di mana anda boleh mula memperoleh faedah daripada mata wang kripto terbiar anda!
ms_MY