Bagaimana untuk membuka akaun Huobi Futures

Membuka akaun di Huobi Futures hanya memerlukan beberapa langkah mudah. Jika anda sudah mempunyai akaun Huobi Global, anda boleh mengaktifkan akaun yang sama di Huobi Futures tanpa membuka akaun baharu.
1. Pada Niaga Hadapan Huobi laman utama, klik [Daftar] untuk membuat akaun. Jika anda sudah mempunyai akaun di Huobi Global, klik [Log masuk].
2. Jika anda membuat akaun buat kali pertama, anda juga boleh memasukkan Kod Rujukan Niaga Hadapan anda pada peringkat ini jika anda telah menerimanya daripada rakan.
3. Setelah anda log masuk, klik [Derivatif].
4. Untuk memulakan perdagangan kontrak niaga hadapan, anda mesti mengaktifkan akaun Huobi Futures anda dengan melengkapkan pengesahan ID. klik [Perakui sekarang].
Ambil perhatian bahawa keperluan untuk membuka akaun Huobi Futures berbeza mengikut negara. Juga, beberapa negara melarang perdagangan niaga hadapan.
5.Klik [Sahkan].
6. Pilih dokumen ID pilihan anda, kemudian klik [Sahkan].
7. Mulakan proses pengesahan dengan mengklik [Mula].
8. Anda kemudian boleh meneruskan proses pada telefon mudah alih anda kerana dokumen anda mungkin lebih mudah diakses di sana, atau anda boleh mengambil gambar menggunakan kamera web komputer anda.
9. Pengesahan hendaklah mengambil masa maksimum 5 minit. Tunggu sehingga pengesahan selesai.
10. Setelah ID anda dan maklumat lain yang diperlukan untuk pengesahan diluluskan, anda akan melihat tanda 'Diluluskan' berwarna hijau. Selepas itu, anda boleh kembali ke antara muka dagangan Huobi Futures (klik [Derivatif] dari menu atas).
11. Selepas memenuhi semua keperluan dan melengkapkan Pengesahan ID, sila baca dengan teliti dan bersetuju menerima Perjanjian Pengguna Platform Huobi dan Peringatan Risiko.
12. Klik 'Aktifkan Sekarang' untuk melengkapkan proses pengaktifan akaun.
13. Anda kini bersedia untuk memulakan dagangan di Huobi Futures.
14. Ambil perhatian bahawa anda mesti mempunyai baki yang mencukupi dalam akaun anda untuk memulakan dagangan. Anda boleh membeli lebih banyak aset atau memindahkannya daripada akaun Huobi Global anda dengan mengklik [Beli] atau [Pemindahan] dan mengikut langkah-langkah yang perlu.
Baru di Huobi? Daftar untuk akaun Huobi dan terima sehingga $300 sebagai a Bonus Selamat Datang' untuk membantu anda memulakan perjalanan pelaburan anda! Jika anda pengguna sedia ada, lihat Huobi Dapatkan, di mana anda boleh mula memperoleh faedah daripada mata wang kripto terbiar anda!
ms_MY