Bagaimana untuk menyertai komuniti Huobi Global

Huobi Global bukan sahaja pertukaran. Ia adalah komuniti crypto yang menghubungkan orang yang mempunyai minat yang pelbagai dalam crypto dan blockchain.
Menyertai komuniti Huobi Global adalah percuma kepada sesiapa sahaja di seluruh dunia. Anda boleh menjadi ahli komuniti tidak kira sama ada anda seorang pembangun, HODL-er, pereka bentuk atau pengguna Huobi. Malah, semakin banyak bakat unik menyertai komuniti, semakin kuat ia.
Landskap crypto berubah dengan pantas — teknologi berkembang, harga token bergerak dan peraturan berubah. Menjalin hubungan dengan orang yang mempunyai pelbagai jenis pengetahuan dan kemahiran boleh menjadi sangat berguna dalam membantu anda mengikuti pelbagai komponen pasaran kripto yang sentiasa berubah.
Dalam situasi yang optimum, anda akan mempunyai kumpulan dalang di mana setiap orang bertanggungjawab untuk perkara seperti penyelidikan token, berita harian, analisis teknikal, teknologi dan struktur pasaran semasa. Komuniti Huobi Global tidak berstruktur seperti ini tetapi ia dihuni oleh ratusan ribu pengguna yang sangat berharga kepada komuniti itu. Sesetengah orang berkongsi berita terkini, yang lain membincangkan perbincangan teknikal, dan yang lain hanya berseronok dengan menyiarkan meme.
Sebaik sahaja anda menjadi sebahagian daripada komuniti Global Huobi, anda boleh:
  • tanya soalan dan dapatkan jawapan tentang apa sahaja yang berlaku dalam pasaran kripto
  • berhubung dengan orang yang berbeza dan terlibat dalam perbincangan tanpa pertimbangan
  • kekal kemas kini tentang pengumuman, promosi dan penyenaraian token Global Huobi
  • mendengar pandangan yang berbeza daripada pakar dan bukan pakar
Anda boleh menjadi ahli komuniti Global Huobi dalam beberapa cara, bergantung pada keperluan anda. Untuk bermula, anda memerlukan Huobi Global akaun untuk membeli dan menjual token, mengambil bahagian dalam pelbagai kempen, dan mendapat manfaat daripada kemungkinan lain yang mungkin ditawarkan oleh bursa.
Kedua, anda boleh mengikuti Huobi Global di saluran media sosial seperti Twitter, Instagram, dan Facebook untuk melihat siaran terkini, bertindak balas terhadapnya dan mengambil bahagian dalam perbualan. 
Anda juga memerlukan tempat di mana anda boleh mengadakan perbualan peribadi dan tempat kebanyakan perbualan orang dalam komuniti berlaku. Di sinilah Huobi Global Telegram dan Perselisihan saluran masuk.
Mereka yang tidak fasih berbahasa Inggeris atau yang lebih suka berkomunikasi dalam bahasa lain boleh berhubung dengan pengguna lain seperti itu melalui kami saluran komuniti berbilang bahasa.
Ingat sentiasa untuk sentiasa berhati-hati apabila menyertai kumpulan. Cara terbaik untuk memastikan anda menyertai kumpulan rasmi adalah dengan mengikuti pautan pada bio saluran media sosial Huobi Global. Anda juga boleh mengesahkan mana-mana saluran dengan menghantar mesej Twitter kepada Huobi Global.
Baru di Huobi? Daftar untuk akaun Huobi dan terima sehingga $300 sebagai 'Bonus Selamat Datang' untuk membantu anda memulakan perjalanan pelaburan anda! Jika anda pengguna sedia ada, lihat Huobi Dapatkan, di mana anda boleh mula memperoleh faedah daripada mata wang kripto terbiar anda!
ms_MY