Bagaimanakah cara saya mengeluarkan aset dengan selamat daripada Huobi Global?

Mengeluarkan aset daripada Huobi Global adalah mudah. Jika anda belum melakukannya sebelum ini, anda boleh menggunakan pelajaran ini sebagai panduan anda. Kami akan menggunakan USDT untuk menggambarkan cara memindahkan token daripada akaun Huobi Global anda ke dompet atau platform luaran.
1. Log masuk ke dompet Huobi Global anda dan klik[Baki], kemudian[Gambaran Keseluruhan Aset].
2. Klik pada [Tarik diri].
3. Pilih token yang anda ingin keluarkan. Dalam contoh ini, kami akan mengeluarkan USDT.
4. Masukkan alamat pengeluaran. Perlu diingat bahawa memasukkan alamat yang salah akan mengakibatkan kehilangan token anda. Untuk meminimumkan risiko perkara ini berlaku, kami mengesyorkan anda menyalin dan menampal alamat tersebut.
5. Pilih rantaian yang anda ingin keluarkan token anda, dan nyatakan jumlah yang anda ingin keluarkan. Anda akan melihat yuran transaksi yang sepadan dan jumlah akhir yang akan anda terima. Ambil perhatian bahawa yuran akan ditolak daripada jumlah pengeluaran yang anda masukkan dalam tab 'Amaun Pengeluaran'. Oleh itu, jika anda ingin menerima jumlah tertentu pada dompet atau platform luaran, ingat untuk menambah yuran di atas jumlah pengeluaran.
Adalah penting untuk anda memastikan semua maklumat yang berkaitan adalah betul sebelum membuat pemindahan, kerana aset anda akan hilang secara kekal jika anda memilih rangkaian yang salah.
6. Sahkan bahawa semua maklumat adalah betul dan baca amaran risiko. Tandai langkah ini sebagai selesai dengan mengklik tab yang berbunyi: "Saya telah menyemak butiran pengeluaran di atas dan memahami sepenuhnya semua risiko". klik[Sahkan]untuk mengesahkan pesanan anda.
7. Bergantung pada tetapan keselamatan anda, anda juga perlu mengesahkan transaksi dengan e-mel, telefon dan kod pengesahan Google.
Baru di Huobi? Daftar untuk akaun Huobi dan terima sehingga $300 sebagai a Bonus Selamat Datang' untuk membantu anda memulakan perjalanan pelaburan anda! Jika anda pengguna sedia ada, lihat Huobi Dapatkan, di mana anda boleh mula memperoleh faedah daripada mata wang kripto terbiar anda!
ms_MY