Berhati-hati dengan risiko yang berkaitan dengan pelaburan kripto

Pelaburan kripto telah menjadi pasaran yang diterima secara global dan cara yang sangat popular untuk berdagang dan melabur dengan menguntungkan. Walau bagaimanapun, seperti mana-mana jenis pelaburan, pelaburan crypto sentiasa datang dengan risiko. Walaupun Huobi Global mengambil segala usaha untuk meminimumkan risiko ini, adalah mustahil untuk menghapuskannya dan kami mahu semua pengguna kami menyedari perkara berikut:

Memandangkan harga aset digital sangat tidak menentu, pengguna boleh kehilangan semua atau sebahagian besar nilai mana-mana aset digital yang mereka beli. Adalah disyorkan bahawa pengguna mempertimbangkan selera risiko mereka dan hanya membuat keputusan yang berhati-hati dan termaklum apabila berdagang sebarang aset digital. Dengan menyenaraikan aset digital di Huobi Global, Huobi Global tidak membuat sebarang pengesyoran atau perwakilan tentang nilai aset digital tersebut. Huobi Global tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian yang mungkin ditanggung oleh pengguna daripada membeli aset digital yang disenaraikan di Huobi Global.

Apa-apa sahaja yang terkandung dalam mana-mana promosi, pengumuman, sepanduk atau penerbitan lain Huobi Global (selepas ini dirujuk sebagai "Promosi") adalah untuk tujuan maklumat sahaja dan tidak boleh ditafsirkan sebagai nasihat atau cadangan perdagangan. Huobi Global tidak membuat pernyataan atau jaminan berkenaan dengan mana-mana Promosi di Huobi Global yang dijalankan oleh pengguna kerana Promosi dijalankan atas risiko mereka sendiri. Huobi Global tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian yang mungkin ditanggung pengguna daripada aktiviti tersebut. 

Penafian ini tidak mengandungi semua risiko, terma dan syarat yang berkaitan yang perlu anda ketahui sebelum berdagang aset digital di Huobi Global. Sila baca juga perjanjian pengguna kami di https://www.huobi.com/support/en-us/detail/360000298561. Selepas membaca, jika anda mempunyai sebarang keraguan sama ada berdagang aset digital di Huobi Global sesuai untuk anda, sila dapatkan nasihat penasihat profesional.

Baru di Huobi? Daftar untuk akaun Huobi dan terima sehingga $300 sebagai a 'Bonus Selamat Datang' untuk membantu anda memulakan perjalanan pelaburan anda! Jika anda pengguna sedia ada, lihat Huobi Dapatkan, di mana anda boleh mula memperoleh faedah daripada mata wang kripto terbiar anda!

ms_MY